Om

FAF's Podcast er udelukkende skabt til at skabe fokus på spirituelle emner, såsom NDO (nær-døds-oplevelser), UAK (ude-af-kroppen), og andre spirituelle oplevelser.

Vi er ikke-dogmatiske, ikke dømmende, altid elskende, og meget venlige.

Sandheden skal ud, deles ligeligt blandt alle!

Målet er at skabe fokus på "fortsættelsen-af-bevidsthed" efter at individet forlader kroppen.

Ordet "Døden" er ladet med negativitet. I realiteten er dette den ultimative lyksalige oplevelse, det at komme hjem igen, tilbage til ens naturlige tilstand, fuld af viden og lykke og i godt selskab. Døden er ikke andet end en transition til en anden dybere realitet.

Håbet er at interviewe personer som har krydset over til den anden side og er kommet tilbage igen, for at fortælle deres historie. Ofte er disse individer alene og kede af det, fordi at ingen tror på dem og ofte bliver kaldt "skøre".

Her er alle velkommen til at fortælle deres historie, som de ønsker at fortælle den, uden at der er nogen der peger fingre af dem, her bliver alle hørt uden fordømmelse!

Denne hjemmeside giver muligheden for at helbrede og opløfte sjælen med oprigtige sande beretninger omkring hvad der faktisk sker under nærdødsoplevelsen, samt give tilfredsstillelsen af at dele den med andre.

Hjemmestudiet er under konstruktion.

Udstyr:

Software:

For inspiration til denne kanal- The JeffMara Podcast:

Inden du fortsætter til YouTube

Lad os alle løfte bevidstheden omkring livet-efter-livet her i Danmark!

Hvis flertallet forstår, og ved, hvad der faktisk sker, så forstår de meget mere omkring deres lidelse og tilstand og de vil behandle andre bedre.

Ja, der er en mening med livet og det er at lære at elske ubetinget.

Til da,

FAF